Een hypotheek afsluiten

Een eigen huis gaat over het algemeen gepaard met een hypotheek. Gaat u voor het eerst een huis kopen? Of wilt u een extra hypotheek afsluiten? Het is allemaal mogelijk. En bovendien een stuk makkelijker met de notarissen van KuipersBazuin! Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, zullen wij deze zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend naar u toezenden. Uiteraard kunt u voor eventuele vragen over de hypotheek en alles wat er verder bij komt kijken ook bij ons terecht. Bel ons of maak een afspraak om langs te komen op kantoor!

Hypotheekakte

Uw hypotheek wordt definitief gemaakt door de hypotheekakte te tekenen bij KuipersBazuin. Deze akte is een officieel document waar veel juridische taal in staat. In de hypotheekakte staat de overeenkomst tussen u en uw geldverstrekker uitgebreid omschreven. Wij zorgen er echter voor dat u niet verdwaalt in een doolhof van juridische termen en regels. Onze medewerkers nemen de tijd voor u, u staat bij ons centraal!

Hypotheek oversluiten

U heeft al een huis én hypotheek? In veel gevallen is het slim om uw huidige hypotheek over te sluiten. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de rente een heel stuk lager is dan toen u destijds een hypotheek afsloot. Een lagere hypotheekrente is gunstiger bij het maandelijks aflossen. Een hypotheek oversluiten hoeft niet per se bij een andere geldverstrekker. Het betekent wel dat u de huidige hypotheek aflost en een nieuwe afsluit.

U krijgt bij KuipersBazuin:

  • Akte van levering
  • Opstellen hypotheekakte
  • Inschrijving Kadaster
  • Financiële overdracht

Tweede hypotheek

Wilt u graag verbouwen, maar heeft u niet direct de financiële middelen? Dan is een extra hypothecaire lening een uitkomst. Ook voor een vakantiewoning of meer onroerend goed is het prettig om een tweede hypotheek af te sluiten. Dit kan bij uw huidige maar ook bij een andere geldverstrekker.

Gaat u samen met uw partner een huis kopen, maar is er geen sprake van een huwelijk of geregistreerd partnerschap? Dan is het raadzaam om een samenlevingsovereenkomst op te stellen. Ook kunt u bij ons terecht voor het opstellen van huwelijks- of partnerschapsvoorwaarden.

KuipersBazuin notariaat Maak Afspraak