Bedrijfsonroerend goed

Wellicht bent u al enige tijd ondernemer, maar heeft u nog geen bedrijfsonroerend goed. Het kopen van een bedrijfspand is een hele stap. Daarom is het slim om uzelf goed voor te bereiden. Zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan. Bij KuipersBazuin staan we u professioneel bij. Tevens zorgen wij ervoor dat u niet verdwaalt in een doolhof van juridische termen en regels. Zo hoeft u zich met het aankopen van bedrijfsonroerend goed alleen maar te richten op uw eigen zaken!

Bedrijfsonroerend goed kopen

Bent u van plan om bedrijfsonroerend goed te kopen? Dan is het raadzaam om een goede makelaar in de arm te nemen. Deze kan u namelijk flink wat voordeel opleveren zakelijk, net zoals wanneer u particulier een huis gaat kopen. Dit geldt andersom ook, zowel bij het bedrijfsonroerend goed kopen als verkopen zult u dit in de prijs terugzien. Wanneer u eenmaal een pand op het oog heeft, dan komen wij om de hoek kijken! KuipersBazuin staat u bij met diverse zaken. Zoals:

Koopovereenkomst

Over het algemeen wordt een koopovereenkomst opgesteld door de makelaar. Heeft u deze niet? Dan kunnen wij er uiteraard een voor u opstellen. Wat we nog meer voor u doen?

U krijgt bij KuipersBazuin:

  • We kiezen de juiste regelingen, zodat de transactie fiscaal vriendelijk verloopt.
  • We assisteren u bij de voorbereiding.
  • We bieden u de zekerheid dat alles goed geregeld wordt.
  • We kunnen u adviseren over een bedrijfspand.
Eigendomsoverdracht

Voor de eigendomsoverdracht van elk soort pand heeft u een notaris nodig. Deze overdracht wordt ook wel levering genoemd en vindt plaats middels het tekenen van de akte van levering. Voordat de eigendomsoverdracht plaatsvindt zullen wij het koopcontract tot in detail controleren, zodat er geen onjuistheden in staan.

Bedrijfs- én woonruimte

Zaken worden misschien nog wat ingewikkelder wanneer u een pand koopt dat u gaat gebruiken als bedrijfs- én woonruimte. Hoe kunt u dan werk en privé juridisch van elkaar scheiden? Gelukkig zijn wij zowel op zakelijk gebied als met particulier wonen in staat om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast kunt u ook voor uw familiezaken terecht bij KuipersBazuin. Wilt u meer weten over ons en de mogelijkheden om een bedrijfsruimte aan te schaffen dat u tegelijkertijd als woonruimte gebruikt? Neem gerust contact met ons op!

KuipersBazuin notariaat Maak Afspraak