Familiezaken

Over het algemeen komen er flink wat emoties kijken bij familiezaken. Daarom is het des te belangrijker dat u goede afspraken maakt en deze ook laat vastleggen. Niet alles wordt namelijk automatisch bij de wet geregeld. KuipersBazuin notarissen kunnen u bijstaan op juridisch en financieel vlak. Uw familiezaken zijn onze zaken. Wij zijn in staat om praktisch en zonder oordeel met u mee te denken en zullen hierbij uw wensen niet uit het oog verliezen. Uw belangen staan bij ons voorop!

 

Familiezaken regelen

Wilt u bepaalde familiezaken regelen? Dan zit u goed bij KuipersBazuin! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in familie- en personenrecht. Hierdoor kunnen wij u bijstaan met:

Bovenstaande zaken zijn uiteraard zeer breed en niet allemaal even voor de hand liggend. U kunt op de pagina's zelf meer informatie vinden, maar u mag ook contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over wat alles inhoudt en voor u van belang zou kunnen zijn. Door uw familiezaken goed te regelen schept u duidelijkheid en kunt u onenigheid in de familie voorkomen!

Familiezaken notaris

Voor uw familiezaken kan een notaris veel betekenen. Naast de onenigheid die het kan voorkomen, zijn er fiscaal bijvoorbeeld ook tal van voordelen te genieten. Bent u ondernemer? Dan kunnen wij ook op zakelijk gebied het een en ander voor u regelen. Dit is zeker niet overbodig. En het gezegde ‘Never mix business with pleasure!’ is er niet voor niets. KuipersBazuin is voor al uw (familie)zaken de notaris, onze aanpak is altijd professioneel en persoonlijk!

KuipersBazuin notariaat Maak Afspraak