Zakelijk

Heeft u een eigen onderneming of wilt u die beginnen? De balans tussen zakelijk en privé is ontzettend belangrijk! Als notaris kijken wij naar de zakelijke kant, maar houden we ook rekening met uw privésituatie. Wij helpen u met een gedegen kennis van het ondernemingsrecht bij het vinden van oplossingen voor veel vragen waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Voor zakelijk en juridisch advies bent u bij KuipersBazuin aan het juiste adres!

Wat doet een notaris voor uw onderneming?

Zoals gezegd zorgen wij voor een balans tussen zakelijk en privé. Bij het ondernemen komen punten op het gebied van erfrecht en familierecht namelijk ook aan de orde. Denk hierbij aan een testament of samenlevingsovereenkomst. Uiteraard kan KuipersBazuin u ook bij andere familiezaken of vraagstukken omtrent wonen, voor u adviseren en juridisch ondersteunen. Een notaris helpt u in alle gevallen om tot rechtsgeldige en bindende afspraken te komen. Helderheid is volgens ons de sleutel tot succes!

Ondernemen

Staat u op het punt om te gaan ondernemen? Dan is het slim om u van tevoren goed te laten informeren. Over ondernemingsrecht bijvoorbeeld. KuipersBazuin kan u hier uitgebreid over informeren en adviseren. Door het kiezen van de juiste rechtsvorm creëert u de juiste voorwaarden om uw onderneming tot bloei te brengen! Wanneer u al langer aan het ondernemen bent, zijn wij graag het persoonlijke aanspreekpunt voor uw accountant of boekhouder. U kunt van ons altijd maatwerk verwachten!

Bedrijfsonroerend goed

Als het zakelijk goed gaat,is het mogelijk aantrekkelijk zijn om bedrijfsonroerend goed aan te schaffen. Ook hiervoor is het van belang om een goede voorbereiding te treffen. Dit kunt u doen door op zoek te gaan naar een goede makelaar. Maar, een makelaar is natuurlijk ook altijd op de hoogte van de laatste ins and outs omtrent bedrijfsonroerend goed. Met of zonder makelaar, u heeft altijd een goede notaris nodig. En dat zijn wij!

KuipersBazuin notariaat Maak Afspraak